Discuss Spyder, Friend Adder and Song Play Increaser for MySpace

Song Play Increaser not working

Postby willpowerless » Fri Aug 12, 2011 2:28 pm

I just purchased Spyder Pro. One of the main reasons for the purchase was the song play increaser.

It worked great the first day, but the past three days it hasn't shown an increase at all. Is there a bug?
User avatar
willpowerless
Friend Adder
 
Posts: 3
Joined: Fri Aug 12, 2011 2:23 pm

Re: Song Play Increaser not working

Postby mlink » Fri Aug 12, 2011 10:25 pm

No, the problem has been caused by MySpace. If you notice the total number of song plays and the song plays today has been exactly the same for the past few days, as if it's been frozen since they stopped counting the plays. Hopefully they will fix it soon.
User avatar
mlink
The Architect
 
Posts: 452
Joined: Mon Aug 09, 2010 1:45 am

Re: Song Play Increaser not working

Postby willpowerless » Sat Aug 13, 2011 11:46 am

I just went a rocked the player myself and both numbers went up...

Anyway, hopefully there is a fix soon! I need that play increaser working lol
User avatar
willpowerless
Friend Adder
 
Posts: 3
Joined: Fri Aug 12, 2011 2:23 pm

Re: Song Play Increaser not working

Postby eddd » Sun Aug 14, 2011 5:04 pm

Same prob!
User avatar
eddd
Friend Adder
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 14, 2011 5:02 pm

Re: Song Play Increaser not working

Postby mlink » Tue Aug 16, 2011 12:56 am

It's been fixed in the latest update.
User avatar
mlink
The Architect
 
Posts: 452
Joined: Mon Aug 09, 2010 1:45 am

Re: Song Play Increaser not working

Postby bayden10 » Wed Aug 17, 2011 9:08 am

just upgraded to 2.2.7 and still the same problem.. I've tried it on 2 other accounts and just sits there.
Safari V5.0.5
OS X 10.6.7 iMAC 27 / 3G Core 2 Duo
2 G Memory / SATA 500G
User avatar
bayden10
Friend Adder
 
Posts: 8
Joined: Tue Aug 09, 2011 7:22 am

Re: Song Play Increaser not working

Postby mlink » Wed Aug 17, 2011 2:24 pm

Are you using proxies? Usually they are the problem. Ideally you should be using your own proxy servers, the ones the application retrieves aren't very good quality.
User avatar
mlink
The Architect
 
Posts: 452
Joined: Mon Aug 09, 2010 1:45 am

Re: Song Play Increaser not working

Postby bayden10 » Wed Aug 24, 2011 12:32 pm

Tried everything, no proxies, defaults and from the net like freeproxyserver.ca etc... are you saying that MySpace is blocking certain Proxies or all Proxies? Definitely a problem here.. would like to see some results or explanations on how to troubleshoot these issues, like log files or some sort of application debugging with packet view to see whats happening with the send requests coming back for acknowledgement from MySpace or even if the request is getting there.

Safari V5.0.5
OS X 10.6.7 iMAC 27 / 3G Core 2 Duo
2 G Memory / SATA 500G
User avatar
bayden10
Friend Adder
 
Posts: 8
Joined: Tue Aug 09, 2011 7:22 am

Re: Song Play Increaser not working

Postby mlink » Mon Aug 29, 2011 5:06 pm

They could block proxies, but I doubt it. It's more likely the proxies are of low quality and dropping most connections. You're free to use tcpdump or some other application to inspect the traffic, Spyder logs to console (system.log). I think most of this has already been covered in this thread.
User avatar
mlink
The Architect
 
Posts: 452
Joined: Mon Aug 09, 2010 1:45 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Facebook Friend Adder
MySpace Friend Adder

x